Beoordelingen van Burger 'n Shake Almere

Recente recensies van Burger 'n Shake Almere

5 sterren na 41 reviews

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de service was top!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere verse burgers en goede service

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekkerrrrrrrrrr

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers, snelle levering!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aardige en snelle bezorger! Top service.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , top kwaliteit en super service

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zal hier vaker bestellen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en milshakes

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer heeft het super lekker gesmaakt!! Voor ons is dit de plek als we een lekkere burger and shake willen :D thanks mensen! Ga zo door! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Vanuit Lelystad vaak genoeg speciaal naar Almere gereden, voor een heerlijke burger, heerlijke frietjes en een lekkere shake

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder bij Burger’n Shake besteld, altijd erg lekker (!!) en normaal gesproken ook warm. Helaas was het eten vanavond eerder lauw/koud, maar het is dan ook wel een zaterdagavond dus misschien dat je ze het erg druk hadden?

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk! Echt een aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke burger, sappig ect maar wel beetje te veel ketchup en mayonaise erop, voor de rest top!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was lekker warm. Frietjes krokant heerlijk geen slappe hap. Burger smaakte naar meer. Deze houden we erin! Toptent.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje niet besteld, maar nog steeds... Hebben yall de best burger in the city. Straight fire yo 🔥

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten, was ook nog goed warm!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur moeten wachten op het eten was nog niet zo heel erg. Maar toen het er eindelijk was misten we een grote patat. Aangezien er om 1.00 bezorgd werd en het toen al gesloten was hebben we hier niet over gebeld. Maar was wel erg jammer, na er zo lang op gewacht te hebben.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger n shakes levert normaal altijd goed. Eten is warm en goed bereid. Dit keer was het jammer genoeg niet zo. Ik kreeg verkeerde saus geleverd plus mijn burger had bacon wat ik helemaal niet eet. Erg jammer.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en friet! Bezorging precies op tijd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde gister voor het eerst en wist niet zo wat ik moest verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Super lekker, alleen was het broodje wat zacht geworden door de saus

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn heerlijk, net als de patat. En ze bezorgen snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goddelijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zulke lekkere burgers gehad, smaken passen perfect bij elkaar! Dubbel en dwars hun geld waard. En dan ook nog eens vers bereid met een eerlijke herkomst, toptent! Niet te vergeten de vriendelijke bezorging! Alleen het bakje mayonaise miste dit keer, maar kan gebeuren. Die 60ct mag in de fooienpot :P Zal voortaan ook via de site blijven bestellen en niet (meer) via Thuisbezorgd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burger en heerlijke friet!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Heeft wat langer geduurd dan normaal. Maar was allemaal vergeven na ontvangst van de heerlijke burgers en shake!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren lekker ondanks dat 1 burger anders was dan wat besteld was. Daarnaast was het overgrote deel van de friet hard (te ver gebakken misschien).

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sausjes op de burgers, we hadden 3 verschillende burgers. Alle 3 uniek en lekker

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en nog warm toen het bezorgd werd! De bezorger kwam zelfs vroeger dan gepland. Top service! We hebben genoten van het eten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 3-10, burgers besteld en friet. Zeer snel bezorgd. Was super lekker en frietjes waren krokant. Super dat er ook in Almere Poort word bezorgd.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn van wereldklasse en de burgers kwamen warm en op tijd aan! Was net de toko die wij miste in Almere!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie zaak, super bediening, eten optijd en heerlijke burgers

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg waren de uien niet gekonfijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en schoon! Zeker een aanrader. Ik heb een burger besteld. Deze was zacht en lekker ook de frietjes, heel lekker en de mango smoothie was prima! Ik ga nooit meer bij een andere burgers bestellen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.