Beoordelingen van Burger 'n Shake Almere

Recente recensies van Burger 'n Shake Almere

5 sterren na 19 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger n shakes levert normaal altijd goed. Eten is warm en goed bereid. Dit keer was het jammer genoeg niet zo. Ik kreeg verkeerde saus geleverd plus mijn burger had bacon wat ik helemaal niet eet. Erg jammer.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en friet! Bezorging precies op tijd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde gister voor het eerst en wist niet zo wat ik moest verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Super lekker, alleen was het broodje wat zacht geworden door de saus

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn heerlijk, net als de patat. En ze bezorgen snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goddelijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zulke lekkere burgers gehad, smaken passen perfect bij elkaar! Dubbel en dwars hun geld waard. En dan ook nog eens vers bereid met een eerlijke herkomst, toptent! Niet te vergeten de vriendelijke bezorging! Alleen het bakje mayonaise miste dit keer, maar kan gebeuren. Die 60ct mag in de fooienpot :P Zal voortaan ook via de site blijven bestellen en niet (meer) via Thuisbezorgd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burger en heerlijke friet!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Heeft wat langer geduurd dan normaal. Maar was allemaal vergeven na ontvangst van de heerlijke burgers en shake!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren lekker ondanks dat 1 burger anders was dan wat besteld was. Daarnaast was het overgrote deel van de friet hard (te ver gebakken misschien).

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sausjes op de burgers, we hadden 3 verschillende burgers. Alle 3 uniek en lekker

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en nog warm toen het bezorgd werd! De bezorger kwam zelfs vroeger dan gepland. Top service! We hebben genoten van het eten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 3-10, burgers besteld en friet. Zeer snel bezorgd. Was super lekker en frietjes waren krokant. Super dat er ook in Almere Poort word bezorgd.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn van wereldklasse en de burgers kwamen warm en op tijd aan! Was net de toko die wij miste in Almere!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie zaak, super bediening, eten optijd en heerlijke burgers

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg waren de uien niet gekonfijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en schoon! Zeker een aanrader. Ik heb een burger besteld. Deze was zacht en lekker ook de frietjes, heel lekker en de mango smoothie was prima! Ik ga nooit meer bij een andere burgers bestellen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.