Avaliações de Burger 'n Shake Almere

Avaliações recentes

5.0
Nartin
26 setembro 2022

Lekkere hamburgers,ruime porties patat.

Kewan
21 setembro 2022
Andi
19 setembro 2022

Bestelling goed op tijd ontvangen. Lekker gegeten.

Rachid
18 setembro 2022

Ziet er super verzorgd uit en het proeft heerlijk. Bezorgd is zoals het hoort. Al met al, uitstekend!

Frank
18 setembro 2022

Een aanrader Heerlijk

K.S.
17 setembro 2022

Snelle levering, binnen een kwartier! Smaakte heerlijk en alles was ook lekker warm

Sarah
2 setembro 2022
Firoz
30 agosto 2022

Lekker!!

Andi
25 agosto 2022

Bestelling op afgesproken tijd ontvangen.👍 Lekker gegeten en gedronken. Vlees van de hamburger mag volgende keer wat langer op de grill, was net iets meer dan de helft rood. Helaas heb ik meer dan de helft van de burger moeten weggooien... De rest was goed. Tevreden met de bezorging.👍 Dank je.🙏

Eric de Hont
24 agosto 2022

Gewoon alles zoals het hoort, perfect!

Zahra
22 agosto 2022

Was netjes op tijd bezorgd

Patricia
22 agosto 2022

Als je trek hebt in comfort food dan zit je hier helemaal goed! Ik heb dus weer genoten van mijn burger, verse frietjes en super lekker ijsje karamel/zeezout ...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeff
21 agosto 2022

Complimenten! De burgers, hotdogs en de friet waren lekker en snel bezorgd. Bij bestelling aangegeven dat er geen tomaat om hoefde en die was keurig afwezig :)

Lukas
21 agosto 2022
Jeff
19 agosto 2022

De burger die we expres zonder tomaat hadden gevraagd was met tomaat. De extra cheddar op de burger ontbrak en bij de andere burger ontbrak de halloumi die we ook extra hadden. Ik bestel juist bij jullie omdat je zo makkelijk kan aangeven dat je geen tomaat erop wil. Ook was een van de hotdog op op z'n kant vervoerd want alle saus en dingen erop zat aan een kant van de bak waardoor mijn vriendin die maar met mes en vork heeft gegeten. Bezorging ook pas na circa 1 uur en 45 minuten ondanks dat we na plm een uur een mailtje kregen dat de bezorger onderweg was.

Anissa
13 agosto 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Debrah van Aerde
10 agosto 2022

Heerlijke malse verse burgers zoals ze horen te zijn!!!

Jolan
7 agosto 2022

De hamburgers waren weer superlekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daisy
6 agosto 2022

Heel erg lekker en veel sneller dan de beoogde bezorgtijd!

Oumie
31 julho 2022

We hebben er ontzettend van genoten. De burger was precies goed niet te doorbakken maar ook niet te rauw TOP. Bezorgtijden was aan de lange kant (1uur) gelukkig wel het wachten waard.

Patricia
29 julho 2022

Ja hoor, ik ben weer zeer tevreden, snelle en vriendelijke bezorging en super lekker!!

.
27 julho 2022
Debrah van Aerde
26 julho 2022

Gisteren kreeg ik de perfecte burger van jullie, heerlijk mals en juicy. Des te groter was mijn teleurstelling vandaag, 2 burgers besteld ipv 1 maar beide waren hard, lichtelijk zwart verbrand dus waarschijnlijk veels te hard doorbakken.... De veggie en chickenburger waren wel goed gekeurd door collega's maar ik werd zwaar teleurgesteld. Zo jammer dit!

Firoz
26 julho 2022

Top burgers

Debrah van Aerde
25 julho 2022

Zulke heerlijke lekkere malse goed gekruide burgers.... Kost wel wat maar dan heb je ook wel wat!

/
24 julho 2022

te laat en eten was niet warm. bezorger was niet netjes

Warung Inaya
17 julho 2022

Top! Lekker warm en snel. Bezorger was erg vriendelijk en netjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anton
16 julho 2022

Top tent echt super lekker en op tijd bezorgd 👌🏾

samad sherzai
14 julho 2022
Debrah van Aerde
12 julho 2022

Zowel collega Gwen als ik hebben heerlijk genoten van een superlekkere supermalse goed bereide burger. Snel bezorgd, was goed warm, goed verzorgd ingepakt en opgediend. Patat vergeten te bestellen maar na telefoontje kregen we die er alsnog bij Heerlijke boerenpatat. Echt een aanrader!!!

Max
11 julho 2022
Tristan
10 julho 2022
Wasiq
4 julho 2022

Spicy combo fries and Chimichurri chicken burger, echt lekker, 10/10

Zizzi
24 junho 2022

Premium kwaliteit! Beste Burger in Almere!

Andi
21 junho 2022

Bestelling opdracht om 13:00 uur. Bezorgd om 13:20 uur, niet compleet... Smoothie was vergeten... Tegen 15:15 alsnog smoothie bezorgd... Voor de rest, lekker gegeten...

I
18 junho 2022

Beef burger gehad, leeg broodje met alleen gehakt geen groentes geen saus. Gebeld zou of nieuwe broodje krijgen wat ik niet wou omdat al uur moest wachten, kortingscode als 2e optie gekregen. Maar niet gehad

Hendrik
18 junho 2022

Verukelijk

PV
17 junho 2022

En ook nu weer lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten!! Lekker hoor die verse frietjes!!

Patricia
14 junho 2022

Supersnelle en vriendelijke bezorging en wat was de hotdog becon/cheese lekker zeg!! Echt een aanrader!! Trouwens een milkshake karamel/zeezout mét slagroom .. is het lekkerste toetje ever!!

Lorenzo
13 junho 2022
L&K
12 junho 2022

Smoothies zijn onze favoriet, alleen deze keer zat er weinig smaak aan de aarbeien smoothie. De framboos was wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tristan
10 junho 2022

Ons vaste adres voor hamburgers en shakes. Lekker zoals altijd en een supersnelle en vriendelijke bezorging.

Patricia
28 maio 2022

Waar moet je anders zijn op de internationale dag van de hamburger, bij Burger 'n Shake natuurlijk! Het was weer super lekker en lekker snel keurig netjes bezorgd!

Anoniem
24 maio 2022
Patricia
19 maio 2022

Oh jongens wat was het weer lekker!! De beste burgers in town, ook weer supersnel gebracht en lekker warm!! Kortom ik heb genoten!!

Anoniem
19 maio 2022

Het was super snel en top

Trinity
18 maio 2022

Was gewoon top

Andi
11 maio 2022

Bestelling goed ontvangen. Produkten lekker opgegeten. 🙏

chiel
3 maio 2022

top wederom

Fatih Tiryaki
28 abril 2022
Nella
27 abril 2022

Dankjwel mo

Soraya
26 abril 2022

Gevraagd voor iftar en precies op tijd! Top!

Anoniem
26 abril 2022

Heerlijk gegeten!

Patricia
18 abril 2022

De beste burger en shake in town .. ik heb dus wederom heerlijk gegeten! Burger oldschool en een shake caramel/zeezout met slagroom is een echte aanrader, hmmmm....

Kewan
17 abril 2022

Heerlijk eten!

Dina
12 abril 2022

SUPER SNEL BEZORGD!!! En heeeerlijk

Andi
12 abril 2022

Bestelling naar tevredenheid goed ontvangen.

Naima
7 abril 2022

We hebben er weer van genoten, dankjewel !

D.Schierboom
5 abril 2022

🙌🏼🙌🏼

Kenny
2 abril 2022
Nihal
18 março 2022

Lekkerste verse burgers van Almere

Reacção a Burger 'n Shake

Dank u wel

N
18 março 2022

Dankjewel mo en yasmina

Froukje - Gisou
11 março 2022

Heerlijke burger en frietjes zijn super, hele kantoor was super tevreden. Dankjewel!

Lisa
5 março 2022

We zijn altijd super tevreden, de smoothie is echt onze favoriet en drinken we het liefst elke dag! Na dat we helaas een kapotte beker smoothie hadden ontvangen hebben jullie dat netjes opgelost super bedankt! En wij hopen dat jullie in de toekomst nog grotere burgers gaan maken zo dat we het als avond eten kunnen gaan eten inplaats van een late night snack :)

Patricia
4 março 2022

Ik heb mezelf maar weer eens getrakteerd op een heerlijke burger, home made frietjes en uiteraard een caramel zeezout shake ... ik heb genoten, thx burgernshake voor al dit lekkers!

FS
4 março 2022

Als altijd weer erg lekker, graag de volgende keer duidelijk vermelden welke burger welke topping heeft want dat is niet prettig om alle burgers af te moeten gaan voor wie deze bestemd is. Jullie verpakking is erop gecreëerd, graag gebruiken!

Denny
4 março 2022

Snelle service

Hanane
26 fevereiro 2022

En super snel, en het eten is echt absurd lekker. En een hele vriendelijke bezorger, echt TOP TOP TOP!

knaller
26 fevereiro 2022

100% knaller certified

Wilma Nieuwelink
22 fevereiro 2022

De 3 verschillende burgers zaten alledrie in een doosje met de verkeerde vermelding op het doosje, waardoor niemand de burger had die hij had besteld! Beetje jammer dit. Verder prima burgers!

Nihal
21 fevereiro 2022

Super lekkere burgers en friet! Aanrader

Fatima Firdaws
21 fevereiro 2022

Op een zondag besteld en het was er erg snel. Vriendelijke bezorger! Burgers waren goed van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lars
18 fevereiro 2022

Top eten, alleen jammer dat er geen lepel bij het ijs zat terwijl ik op kantoor was. Wel fucked voor de bezorger, dat hij van de scooter was gevallen.

B
18 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker en er was een goede prijs-kwalitiet verhouding. Als verbeterpunt zou het fijn zijn geweest als op de milkshakes was aangegeven welke smaak het was, zoals bij de burgers gedaan werd. Ik zal hier zeker weer eens wat bestellen

Andi
16 fevereiro 2022

Goed ontvangen.

Morghan
14 fevereiro 2022

Patat had weinig zout, maar de burgers zijn heerlijk zoals altijd

Zouhair
13 fevereiro 2022

Beste Burgers van almere! Topkwaliteit en service.

Assua
5 fevereiro 2022

Jammer dat de bestelling altijd later komt dan gepland.

Patricia
2 fevereiro 2022

Met een mooie actiekorting omdat mn spaarkaart vol was smaakte alles nóg lekkerder .. dankjewel Burger 'n Shake, ik heb zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Robin Willems
31 janeiro 2022

We waren niet blij met de bestelling omdat de medium friet veel minder friet bevatte dan normaal. Wij zaten helaas niet vol van de maaltijd terwijl we altijd hetzelfde bestellen en er dan geen last van hebben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

An
30 janeiro 2022

Eten was koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
28 janeiro 2022

De beste burger in town, alles gaat altijd schoon op!! Lekker vers, warm en snel bezorgd .. ik zeg tot snel maar weer!

Rick
28 janeiro 2022

Bezorging zou om 18:35 plaatsvinden, maar werd 19:15. Aardige bezorger verder. Het eten had iets warmer gekund, maar de burger hotdog en de loaded fries waren erg lekker.

M
27 janeiro 2022
Kamran
24 janeiro 2022
Jebli
22 janeiro 2022

C’est bon qualite!!

Ic
21 janeiro 2022
Maiwand
16 janeiro 2022

Wij bestellen vaak hier en elke keer worden wij niet teleurgesteld. Lekkere burgers en patat. Bedankt team Burger n shake

Shifi
15 janeiro 2022

Eten was helaas koud. En de bestelling was niet compleet. 1 medium friet niet gekregen, contact proberen opnemen maar het ging telkens meteen over op de voicemail. Na 6 keer bellen heb ik het maar opgegeven.

Angel
15 janeiro 2022

Het eten was helaas koud aangekomen.. het is winter dus natuurlijk lastiger.. maar dat maakt t wat minder, verder is dit de lekkerste burger dus geen klachten. Volgende x afhalen dan maar!

Souhail B
15 janeiro 2022

Verse en warme burgers, zeker een aanrader! En de frietjes die waren top!!

Andi
12 janeiro 2022

Bestelde producten op tijdstip ontvangen. Lekker gegeten.

Anthony Langestraat
9 janeiro 2022

Patat was iets te zout, maar de burger was smakelijk, vers, echt top!

Nur
5 janeiro 2022

Eten is van goeie kwaliteit, lieve bezorger.

Chantal
4 janeiro 2022

Eten was warm en lekker bereid. Bezorger ook netjes op tijd en erg beleefd Tot de volgende bestelling !!

Nelly
2 janeiro 2021

De bestelling werd een half uur na de geschatte tijd gebracht. Al het eten was koud. Daardoor waren de hotdogs en patat niet lekker meer, de hamburger nog wel. Misschien wonen we te ver weg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mach
30 dezembro 2021
M Lammen
26 dezembro 2021

Vergeten 9 van de 10 keer het bestelde drinken of sausjes. Burgers zijn goed.

Ray
25 dezembro 2021

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de zaak de klantvriendelijkheid en de snelheid van bestellingen.

Baba
22 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten. Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Al met al een top service. Ik blijf hier bestellen!!!

Ali
19 dezembro 2021

Burgers zijn lekker sappig, friet is ambachtelijk en de bezorging is ook keurig op tijd zoals aangegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karima
14 dezembro 2021

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de drankjes ;)

Youssef
11 dezembro 2021

Zeer goed eten!

Dalia
5 dezembro 2021

Altijd een goede service! De bezorging was op het afgesproken tijdstip. Het eten was goed warm en nog belangrijker: erg smakelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
5 dezembro 2021

De burgers waren heerlijk, de patat was helaas koud, slap en erg weinig. De smaak was wel goed!

Patricia
4 dezembro 2021

Ik heb zoals gewoonlijk weer genoten van mijn burger, patatjes en de karamel/zeezout shake maar de volgende keer ook een rietje voor mijn shake erbij zou wel fijn zijn...

Hggh
1 dezembro 2021
Zizzi
30 novembro 2021

Super Lekker! Beste Burgers van NL de burgers worden met passie en liefde gemaakt en dat proef je.Mijn Complimenten voor het hele team!

Sam
26 novembro 2021
Patricia
21 novembro 2021

Super lekker die burger Old school en ook erg handig opeten zonder knoeien .. als toetje natuurlijk mijn favo milkshake karamel/zeezout dus ik heb weer heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zet
21 novembro 2021

Brood was uitgedroogd, vlees was te hard. Ik hoop dat ze de kwaliteit van vroeger weer kunnen waar maken. Want de burgers zijn echt lekker.

Kenny
20 novembro 2021
Sam
20 novembro 2021
Alex Rietveld
20 novembro 2021
N
10 novembro 2021

Heerlijke burgers en lieve bezorgers!

Khalid
8 novembro 2021

Gewoon weer heerlijke hamburgers!

Joanne
7 novembro 2021

Helaas kwam het eten niet binnen de zelf aangegeven tijd, ook niet binnen de aangegeven tijd die later werd doorgegeven. Eten was helaas al koud bij aankomst. Ook niet duidelijk wie welke burger had, terwijl de bakjes juist daarvoor zo handig zijn. Jammer want normaal goede en snelle service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakik
7 novembro 2021

Burgers was niet goed gekookt en koud bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
2 novembro 2021
RS
1 novembro 2021

Hou niet van fastfood restaurants, maar burger en shake is de enige tent waarvoor ik meer wil en durf uitgeven en nooit spijt heb. Alles ALTIJD vers. Nooit een droge mond of fabrieksgevoel terwijl ik dit bij andere bekende fastfood restaurants wel heb. Jammer dat de patat al zacht is, maar dat kan je nauwelijks voorkomen als je dit laat bezorgen. Volgende keer kom ik daar eten, zodat ik een nog versere friet heb! Burgers zijn altijd zo vers en de kokos shake is heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
22 outubro 2021

Personeel is altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam. De burgers zijn van super kwaliteit !!! De friet met schil is heerlijk. Ik raad iedereen deze burgers aan.

ALI
21 outubro 2021

zoals altijd top

Martin
14 outubro 2021

Eerste keer besteld, lekkere burgers en milkshake . Alleen bij 1 milkshake met slagroom besteld, zat geen slagroom bij. Maar zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen. 👍

Patricia
12 outubro 2021

Zoals altijd heb ik heerlijk gegeten alleen de saté saus was iets te pittig naar mijn smaak maar deze werd snel geblust door de overheerlijke karamel/zeezout shake met slagroom ..jammie zo lekker!!

Firoz
9 outubro 2021

Altijd goed!

Luka
7 outubro 2021

Hele goede burgers en patat, bezorgtijd alleen wel iets te lang voor een woensdagavond. Verder top.

Kenny
3 outubro 2021

Het eten was al een beetje koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
30 setembro 2021

De Chicken 'n Silence burger .. daar word je echt stil van, zo lekker is ie!! En als toetje een karamel-zeezout shake met slagroom hmmmm .. nou, ik heb vanavond dus héérlijk gegeten!!

Ronald Middelkamp
17 setembro 2021

Heerlijke burgers en frites! Een aanrader!

Zizzi
17 setembro 2021

Lekkerste burger van Almere!

Line
6 setembro 2021

Hele hele lekkere vegetarische burgers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Philippe Spillekom
30 agosto 2021

Geniale burgers, fantastisch bereid, snelle bezorging en leuke kortingsacties op z'n tijd. Burger & Shake "de plek waar fast food echt een feestje is!" Oh, en de loaded fries met bacon & cheddar zijn echt een aanrader!

Alex
28 agosto 2021
Bram Visser
27 agosto 2021

Friet was erg krokant en warm ipv klef. waarschijnlijk omdat de bezorger met de auto was. Wel jammer dat de milkshake vergeten was

Ridvan Abdullah Bayrak
26 agosto 2021

Voor de zoveelste keer perfect! Goed bezig

Chelsea
23 agosto 2021

We hadden gevraagd of de hamburger minder droog / minder lang gebakken kon zijn omdat het de hamburgers bij de vorige 2 bestellen te droog waren maar dit verzoek was niet gehoord. Hamburgers waren weer droog. Bezorging duurde uiteindelijk bijna 1,5uur wat ik persoonlijk te lang vind.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yaja
13 agosto 2021

Burgers waren perfect! Mals vlees en vooral vers. Voor herhaling vatbaar.TOP Maar: Friet was jammer genoeg al afgekoeld en vrij slap. Shakes chocoladekoekjes en kokos ... waterig en weinig smaak. Smoothy... mango was ook beneden verwachting. En vrij lang gewacht op de bezorging.

S
13 agosto 2021
Krish (jongerenwerker De Schoor)
11 agosto 2021

Heerlijke Chickenburger Chimichuri. Vers, mals en goed van smaak. Klantvriendelijk personeel en goede/ gebruiksvriendelijke website, waarbij er genoeg keuzemogelijkheden zijn. Ook om bepaalde topping als o.a. tomaat weg te laten.

Bram
6 agosto 2021

zoals altijd goed. hoewl patatjes iets klef en slagroom doodgeslagen in de shake maar ondanks dat nog steeds goed!!

Dlo
26 julho 2021

Altijd de lekkerste en beste burgers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aziem
21 julho 2021
Kenny
15 julho 2021
Silvan
5 julho 2021

Ik heb altijd spijt dat ik geen tweede burger neem, een van de beste in almere!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yannick
3 julho 2021

Top!

ALI
1 julho 2021

Zoals altijd lekker & op tijd

Shirley
1 julho 2021

Zoals altijd weer perfect eten, superrrrr vriendelijke medewerkers & hele aardige bezorger. Feta Fries helemaal top. Burger superlekker. Inmiddels vaste klant, tot snel weer!

Michiel
27 junho 2021
Michael
26 junho 2021

Great food. Burgers, hotdogs, fries, milkshakes are all fantastic. I can also recommend the ice cream! Delivery is reasonably fast and reliable.

Guy
19 junho 2021

Heerlijke hamburger, smaakvolle friet met een echte lekkere milkshake. Hamburger iets afgekoeld door bezorging ondanks snelle levering. Echt een aanrader!

Passial Hubert
17 junho 2021

Lekker vers en smaak ook goed

Delawi
15 junho 2021

Altijd lekkere burgers + loaded fries

Jessica
12 junho 2021

Je proeft tenminste vlees in de burger top

G haza
7 junho 2021

Top tent met top eten

Soof
2 junho 2021

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Weerawan
30 maio 2021
Mootje
28 maio 2021

Heerlijk eten, super snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

G haza
26 maio 2021

Beste burgers in almere top kwaliteit en snelle service

Hilmi Huson
21 maio 2021
Hetty
15 maio 2021

Hoewel er geen allergenen kaart is kun je wel opgeven waar je intollerant of allergisch voor bent. Daar wordt vervolgens rekening mee gehouden. Jammer dat mijn bestelling koud aankwam. Hoewel ik het verkeerde huisnummer opgaf (11 ipv 1) scheelde het maar een paar deuren en was de bezorger niet echt laat. Ik kan mij niet voorstellen dat dit invloed heeft gehad op het afkoelen van mijn eten.

S
15 maio 2021

Heeft zeer goed gesmaakt

Serena Swens Weijmer
13 maio 2021

Eten was heel lekker. De bezorging was verschrikkelijk, het duurde bijna anderhalf uur voordat het eten er was. Toen het eten er eindelijk was, miste er een portie friet. Foutjes kunnen gebeuren, da's menselijk. Maar toen wij gingen bellen werd er ongeveer een half uur lang niet opgenomen. Ging telkens meteen naar de voice mail. We hebben ook nog naar een andere filiaal gebeld met de gedachte dat zij ons misschien konden doorverbinden, die ging ook meteen naar voice mail. Toen zijn we maar naar het filiaal gegaan, daar werd het probleem gelukkig goed opgelost. Ik zou hier nooit meer bestellen, heel misschien zou ik wel afhalen want het was wel lekker.

Diana
10 maio 2021
G haza
8 maio 2021

Top restaurant, snelle bezorging en service is altijd op en top perfect

Wendy
29 abril 2021

Fantastisch eten, perfect op tijd!

Adiel
27 abril 2021

Snel, vers en super lekker!

Bram Visser
20 abril 2021

was erg lekker zoals altijd...frietjese waren iets lauw en slap. maar dat is altijd lastig met bezorging valt mij op

Vera
18 abril 2021
D.
14 abril 2021

Wij smullen telkens weer van de heerlijke burgers, wat resulteert dat wij al enige tijd bijna wekelijks een bestelling plaatsen. Bezorging is ook keurig op afgesproken tijdstip. Probeer ook eens de smoothies, die zijn ook zo verrukkelijk! Ga zo door :-)

Jacco van der Laarse
12 abril 2021

Zeer hoge kwaliteit hamburgers. Uitstekende milkshakes en smoothies. Verder zeer vriendelijk personeel. Kortom; een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jalal
12 abril 2021

Beste burgers van Almere

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Youssef Ghazaouat
11 abril 2021

Complimenten... zoals gewoonlijk kwam eten lekker warm binnen en was het weer heerlijk...!!!!

Birgul Bayrak
8 abril 2021

Mijn complimenten, bezorging snel, mooi verpakt, groente vers, vlees goed en nog lekker warm en de prijs eerlijk!

Bram
5 abril 2021

eten altijd lekker.. ijsje was een beetje plain maar wel erg goed! helaas 100 min zitten wachten terwijl aangegeven was 60 min. maar 1ste paas dag dus waarschijnlijk erg druk'. eten was er niet minder om

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick Law
4 abril 2021

Kwaliteit van de burger is uitstekend en bezorging is keurig optijd!

Kenny
24 março 2021

Vriendelijke bezorger, heerlijke burger + friet.

Ter
24 março 2021

Eten is zoals altijd wel goed. Alleen hebben ze dit keer een fout gemaakt, waardoor ze mijn bestelling hadden verwijderd. Nadat ik gebeld hebt zijn ze hierachter gekomen. Ik vind het wel goed dat ze een gratis shake erbij hebben gedaan. Al met al is een fout menselijk. Toch zal ik bij ze blijven bestellen. Hopen dat het in de toekomst niet vaker gebeurt.

Aziem
22 março 2021

Perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel
21 março 2021

De hamburger was iets aan de te droge kant. De Brooklyn saus is goed. Bezorging 40 min later dan gepland. Helaas geen communicatie, moest er zelf achteraan bellen.

Laura
19 março 2021

Heerlijke burgers, keurig op tijd geleverd!

Boegs
16 março 2021

Top restaurant! Eten altijd lekker en warm. En ook snel bezorgd!

PG
11 março 2021
Nasia
7 março 2021

Super vriendelijk aan de telefoon en het eten was heerlijk!!!! Beste burgers die we ooit hebben gegeten!!! En de Milkshakes ook een super aanrader!! Ga zo door !!

Mohammed el Atmani
27 fevereiro 2021
Babs
27 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten en de service was top!

Anoniem
23 fevereiro 2021

Altijd lekkere verse burgers en goede service

Ali
22 fevereiro 2021

Snel en lekkerrrrrrrrrr

Shirley Knaap
17 fevereiro 2021

Lekkere burgers, snelle levering!

Alex
13 fevereiro 2021

Heerlijk zoals altijd

Yousra
13 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, aardige en snelle bezorger! Top service.

Mohammed el Atmani
10 fevereiro 2021

Lekker eten , top kwaliteit en super service

Virgill Ford
7 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Zal hier vaker bestellen!

Kenny
5 fevereiro 2021
Marijn
31 janeiro 2021

Heerlijke burgers en milshakes

Saar
24 janeiro 2021

En weer heeft het super lekker gesmaakt!! Voor ons is dit de plek als we een lekkere burger and shake willen :D thanks mensen! Ga zo door! Tot snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nassim
12 janeiro 2021

Zoals altijd top! Vanuit Lelystad vaak genoeg speciaal naar Almere gereden, voor een heerlijke burger, heerlijke frietjes en een lekkere shake

Sabine
2 janeiro 2020

Al eerder bij Burger’n Shake besteld, altijd erg lekker (!!) en normaal gesproken ook warm. Helaas was het eten vanavond eerder lauw/koud, maar het is dan ook wel een zaterdagavond dus misschien dat je ze het erg druk hadden?

Ibtissam
20 dezembro 2020

Eten is altijd heerlijk! Echt een aanrader!

Anoniem
13 dezembro 2020

Was een heerlijke burger, sappig ect maar wel beetje te veel ketchup en mayonaise erop, voor de rest top!

Loubna
12 dezembro 2020

Snelle bezorging. Eten was lekker warm. Frietjes krokant heerlijk geen slappe hap. Burger smaakte naar meer. Deze houden we erin! Toptent.

Monty
8 dezembro 2020

Tijdje niet besteld, maar nog steeds... Hebben yall de best burger in the city. Straight fire yo 🔥

Ily
7 dezembro 2020

Snelle bezorging, lekker eten, was ook nog goed warm!

Mohammed el Atmani
4 dezembro 2020

Heerlijke eten

Kk
29 novembro 2020

Altijd de beste.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sun
21 novembro 2020

Burger n shakes levert normaal altijd goed. Eten is warm en goed bereid. Dit keer was het jammer genoeg niet zo. Ik kreeg verkeerde saus geleverd plus mijn burger had bacon wat ik helemaal niet eet. Erg jammer.

Brigitte
20 novembro 2020

Lekker zoals altijd

Sabine
19 novembro 2020

Lekkere burgers en friet! Bezorging precies op tijd

Morghan
17 novembro 2020

Ik bestelde gister voor het eerst en wist niet zo wat ik moest verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Super lekker, alleen was het broodje wat zacht geworden door de saus

Diana
16 novembro 2020

De burgers zijn heerlijk, net als de patat. En ze bezorgen snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V-Z
2 novembro 2020

Altijd goddelijk.

Nvt
30 outubro 2020
Verduijn-Zigterman
22 outubro 2020

Zelden zulke lekkere burgers gehad, smaken passen perfect bij elkaar! Dubbel en dwars hun geld waard. En dan ook nog eens vers bereid met een eerlijke herkomst, toptent! Niet te vergeten de vriendelijke bezorging! Alleen het bakje mayonaise miste dit keer, maar kan gebeuren. Die 60ct mag in de fooienpot :P Zal voortaan ook via de site blijven bestellen en niet (meer) via Thuisbezorgd!

Tristan
20 outubro 2020

Lekkere burger en heerlijke friet!

Jamil
18 outubro 2020

Heerlijk eten. Heeft wat langer geduurd dan normaal. Maar was allemaal vergeven na ontvangst van de heerlijke burgers en shake!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Faatje
17 outubro 2020

De burgers waren lekker ondanks dat 1 burger anders was dan wat besteld was. Daarnaast was het overgrote deel van de friet hard (te ver gebakken misschien).

Dirk Jan
16 outubro 2020

Heerlijke sausjes op de burgers, we hadden 3 verschillende burgers. Alle 3 uniek en lekker

DV
7 outubro 2020

Eten was lekker en nog warm toen het bezorgd werd! De bezorger kwam zelfs vroeger dan gepland. Top service! We hebben genoten van het eten!

Rachid
4 outubro 2020

Gisteren 3-10, burgers besteld en friet. Zeer snel bezorgd. Was super lekker en frietjes waren krokant. Super dat er ook in Almere Poort word bezorgd.

Birgul
29 setembro 2020

De burgers zijn van wereldklasse en de burgers kwamen warm en op tijd aan! Was net de toko die wij miste in Almere!

Ridvan Abdullah Bayrak
19 setembro 2020

Mooie zaak, super bediening, eten optijd en heerlijke burgers

Marianne
3 agosto 2020

Jammer genoeg waren de uien niet gekonfijt.

Almere
29 julho 2020

Lekker en schoon! Zeker een aanrader. Ik heb een burger besteld. Deze was zacht en lekker ook de frietjes, heel lekker en de mango smoothie was prima! Ik ga nooit meer bij een andere burgers bestellen!

Ludo
6 abril 2020

Het was heerlijk. Top