Beoordelingen van Burger 'n Shake Almere

Recente recensies

5.0
Kenny
24 februari 2024

1 uur telaat bezorgd, burgers koud wat de kwaliteit niet ten goede kwam.

Lieke
18 februari 2024

2 uur gewacht op een bestelling, 17.00 uur besteld, 19.00 uur bezorgd. Ik had gebeld naar de status, kreeg keurig excuses want het was druk en als troost een milkshake (heel lief). Maar ook dat zat er niet bij. Jammer want de burgers zijn wel lekker Dit was al de 2e keer dat ze zo laat waren. Wij gaan hier niet meer bestellen, maar alleen nog daar ter plekke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stobbe
16 februari 2024

Heerlijk en snel en goed bezorgd 👍

RB
3 februari 2024

Burgers waren lekker maar helaas koud aangekomen, patat hebben we helaas weg gegooid. Slap en koud. We hebben 2 uur gewacht tot dat de bestelling bezorgd werd. Jammer maar de burgers blijven lekker!!

Max
28 januari 2024
Max
27 januari 2024
Anton Doorman
22 januari 2024

Was k4urig op de vermelde tijd, zelf iets eerder. Eten was heerlijk

Eric de Hont
15 januari 2024

Zoals altijd snel geleverd en prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max Biaggi
8 januari 2024

Was weer top! Goed verzorgd!!! Opmerkingen worden altijd goed nageleefd, ook via thuisbezorgd.nl... Kudos, ga zo door!

Anoniem
8 januari 2024

Alles was erg lekker warm! Ook gelet op de opmerkingen die ik heb geplaatst bij de bestelling. Nu al meerdere keren besteld. Altijd tevreden geweest. Ook de bezorging was erg snel! Lekkerste plek voor burgers en loaded fries.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
7 januari 2024

Ik ben al heel lang trouwe klant en dat verandert ook niet hoor, maar toch een aandachtspunt: Er zat, met name aan de milkshake, een sterke parfumgeur, wat niet prettig is. Dus als u daar een beetje op wilt letten is verder alles perfect! Groeten, Eric

Anoniem
4 januari 2024

Ik heb heel vaak bij jullie besteld en het was altijd top! Alleen dit keer was ik niet zo heel tevreden. De smaak van de burger was zoals altijd wel heel lekker. Alleen leek het alsof alles erop gekwakt was. De helft lag er naast en normaal gesproken zijn de frites warm en crunchy en nu waren ze koud en droog helaas. Voor een bestelling van €83 was het dit keer helaas wel een teleurstelling.

Sanne
3 januari 2024
Max Biaggi
23 december 2023

Heerlijk gegeten

Noel
30 november 2023

1st keer een bestelling bij Burger 'n Shake gedaan, en helaas een niet een al te beste beoordeeling. Bestelling kwam 50 minuten te laat. Hierdoor was de burger lauw (nog wel te eten), maar de frietjes erg slap geworden, en niet meer te eten. De shake was lekker, en heeft van een 1 ster beoordeling een 2 ster beoordeling gemaakt. ~Noel PS. Ik had nog gebeld waar mijn bestelling bleef, maar kreeg te horen dat het erg druk was..... If you can't stand the heat get out of the kitchen!

Tuvana
20 november 2023

Altijd tevreden ook snel bezorgd. Mijn eten wordt ook altijd warm bezorgd. Dank jullie wel!!

Ingrid Muller
20 november 2023

Mooi op tijd de bestelling afgeleverd. Jammer dat een medium friet ontbrak én het eten lauw was.

Cailynn
3 november 2023
Esther
27 oktober 2023

De burger was niet super warm meer maar nogsteeds prima, de parmesan fries zijn echt nieuwe favoriet!!

Anoniem
26 oktober 2023

De bestelling was lauw en het was weinig voor de prijs die je betaald. Het was wel lekker.

A
22 oktober 2023
Rachid
14 oktober 2023

Altijd lekker! Toch lijkt het alsof het steeds lekkerder wordt! Uitstekend kwaliteit! Klasse!

JaiVie
4 oktober 2023

Helaas voor de 2de keer dat onze bestelling niet in orde was. De bacon was vergeten, op beide burgers geen ui terwijl dit voor 1 burger moest zijn en een medium friet ipv een grote. Ik begrijp dat het druk kan zijn maar dit is een teleurstelling. De kwaliteit was zoals super goed !!!

Rachid
30 september 2023

Erg goed verzorgd en erg lekker! Mijn complimenten. Top!

Groenewout
30 september 2023

Na mijn 1ste bestelling dat door omstandigheden niet helemaal soepel verliep, heb ik bij mijn 2de bestelling een fantastische service gehad. Chapeau!

KRS
21 september 2023

Door te veel saus gaat de burger schuiven en wordt het een burger met extra saus overal....de burger zelf is wel erg lekker.

Marin
9 september 2023
Kenny
6 september 2023

20 min te laat

Iraida
4 september 2023

We kregen onze bestelling erg laat, was daardoor koud en kregen niet wat we hadden besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenny
1 september 2023
Neve
22 augustus 2023
Jeff
11 augustus 2023
Patricia
11 augustus 2023

Heerlijke burger zoals altijd met als toetje een karamel/zeezout shake ... za-lig!

Max Biaggi
5 augustus 2023
Youssef
1 augustus 2023

Eten kwam optijd, eten blijft heerlijk zoals altijd. echt een aanrader!

Max Biaggi
1 augustus 2023

Nog steeds de lekkerste en beste burgers van Almere in mijn optiek!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivonne
30 juli 2023

Helaas 35 minuten te laat bezorgt en lauwe friet en hamburger... Heel erg jammer en zonde van mijn geld

Anissa Hoorn
29 juli 2023

Super lekkere burgers

Ronald Middelkamp
23 juli 2023

Zou beter zijn geweest als de bestelling compleet was bezorgd. Direct gebeld, een uur later nog steeds het restant niet ontvangen. Geld wordt teruggestort, ben benieuwd of ze daarmee net zo vergeetachtig zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bestelling64546KZE
17 juni 2023

Burgers waren zoals altijd op en top van smaak. De aardbeien shake is ook heerlijk! We bestellen hier vaker want het eten is top, bezorging is top, niks op aan te merken en heerlijk genoten van de burgers en shake!

Mariam
27 mei 2023

Consistent in smaak en bezorgd altijd binnen een half uur. Tevreden klant.

Dro
27 mei 2023
Mohammed
19 mei 2023
Mohammed
18 mei 2023

Zoals altijd top!

Jolan
3 mei 2023
Vanessa
27 april 2023
Lili
23 april 2023

Werd pas na twee uur bezorgd. Al meer dan drie keer gebeurd dat ik word gebeld door de bezorger dat ze het niet kunnen vinden. Het adres klopt gewoon. Een keer heeft een bezorger zelfs gevraagd aan mij of ik een auto had en het even bij hem kon ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed ahdaoui
19 april 2023

Ik heb 8:20 besteld en kwam om 22:00 Aan Keuze was zsm bestellen en heb bij opmerkingen graag zsm ivm ramadan en kinderen die naar school gaan Bijna 2 moeten wachten

Sharida
14 april 2023

Toen burger&shake er net was , waren jullie echt top!!!! Maar dit is nu de tweede keer op rij dat ik echt denk ...bah! Prijs kwaliteit verhouding gaat ook nergens meer over , ik begrijp dat alles duur geworden is maar het gebrek aan liefde in deze bestelling maakt dat ik hier voorlopig niet meer zal bestellen ...dit verwacht ik bij een snackbar, waar je €3 betaalt voor je burger En in het begin was die chimichuri saus echt lekker , nu eet je ondank ik zonder jalapenos had, gewoon alleen peper ....niet te doen bah bah

Assia
11 april 2023
Theresa
9 april 2023

Burger were good (onions and sauce half outside of the burger), but we waited 1.5- 2 hours. We had to call the store to get more information on our order. (+The phone line was first not working. We even called another store to figure out what happened with our order) Would have been nice to be contacted directly

Wendy
6 april 2023

Ruim een half uur te laat, slappe vette lauwe patat.

anton Vinck
3 april 2023

Ik was niet tevreden over de bestelling die ik had gedaan, er zat geen mayonaise bij en ook de extra aanvraag was niet naar gekeken. De friet was koud en de burger lauw....... ik ben dat niet gewend van jullie.... jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed
29 maart 2023

Lekker warm, vriendelijke bezorger!

A
19 maart 2023
Lucia
5 maart 2023

Had bij opmerkingen gezet geen ketchup ivm allergie.. alsnog ketchup op me hamburger dit merkte ik pas op toen ik een hap nam en toen was het al te laat..

Georgine
4 maart 2023

Patat was lauw.

Eric
3 maart 2023

Prima, zouden we zo weer doen!

Badr
28 februari 2023

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd.

Ap koubi
27 februari 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ritchie
3 februari 2023

2e keer besteld en weer erg lekker! Bezorging ook weer heel vlot (en dat op een vrijdag). Alleen snap ik niet waarom ze op de burger verpakking niet schrijven welke burger erin zit (lijken soms op elkaar). Verder top!

Marianne
30 januari 2023

Zoals gewoonlijk weer top, de beste burger ever!!!! Wel jammer dat het minimum bestel bedrag 25,-- euro is in mijn optiek zou 20,-- euro beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
25 januari 2023

Stelt nooit teleur

Ben
24 januari 2023

Geen

Stobbe
22 januari 2023

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc
14 januari 2023

Netjes wordt k gebeld dat mijn bestelling later zou aankomen ivm drukte. Niks aan te doen kan gebeuren. Ik bestelde een burger zonder augurk, zonder tomaat en zonder ketchup.. wat kreeg ik op mijn burger? Augutk tomaat en ketchup terwijl ik voor tomaat een allergie heb..

Kenny
12 januari 2023
Alvares
12 januari 2023

Tja wat kan ik zeggen behalve dat jullie kwaliteit echt top is. Alles vers altijd, altijd zelfde goede kwaliteit. Enige zou zijn dat er misschien een iets groter assortiment qua burgers zou mogen zijn. Maar snap dat dat niet 123 geregeld is met een franchiseconcept. Voor de rest, vooral zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anissa
6 januari 2023

Erg lekkere burgers

Yvonne
2 januari 2023

Eerste keer voor ons. Niet alleen heerlijk maar het ziet er ook nog eens goed uit! Het oog wil ook wat. Grote hoeveelheid en zeer smaakvol. Door drukte later bezorgd maar we weden keurig gebeld en kregen extra drankjes erbij voor het wachten. Echt superservice en vriendelijke bezorging! Jullie hebben er een klant bij!

Rachel
30 december 2022

Het was lekker. Alleen helaas ipv roomijs sorbetijs (en ik had echt zin in roomijs).

Sara
26 december 2022

Altijd lekker en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seherish
25 december 2022
Tuvana
24 december 2022

Helaas was me kortingscode voorbij, maar had perongeluk extra patat gekregen en gebeld. Mocht het houden, dankjullie wel voor alle goeie service en bezorging!

Ster
23 december 2022

Broodje was lekker wel een beetje droog

Robin Willems
13 december 2022

Mijn vriend en ik vinden het eten bij Burgers 'n Shake erg lekker maar helaas gaat de levering bij ons héél vaak moeizaam. Er wordt een leveringstijd gecommuniceerd die bijna nooit klopt, gister hebben we ruim 40 minuten langer gewacht (rond 18:00 besteld, aankomst is pas rond 19:50..). Daarnaast hebben wij erg vaak dat er items vergeten worden, heel vaak de mayo (wat ik nu specifiek bij de order heb vermeld en nu dus wel goed gegaan is) maar gisteren werd de cola vergeten. Door telefonisch contact heb ik begrepen dat er een tegoedbon onze kant opkomt, dat vind ik dan wel weer netjes als dat doorgaat.

Burcin
7 december 2022

top burger en super snel geleverd

Sher
3 december 2022
A
3 december 2022
Martin
28 november 2022

Lekkere hamburgers en ook de patat is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
27 november 2022

Burger was heerlijk, zoals gebruikelijk. Alleen zou ik graag een bruin of volkoren broodje kunnen kiezen. Het duurde erg lang maar was wel rond de vermelde tijd hier. De frietjes waren lauw geworden.

A
6 november 2022
Patricia
5 november 2022

Lekker snelle, vriendelijke bezorging en uiteraard heb ik weer heerlijk gegeten, as always!!

Rachid
3 november 2022

Top! Super goed verzorgt, goede presentatie en verrukkelijk. Niet te vergeten, altij snelle bezorging door zeer nette jonge mensen. Kwaliteit!

Anri Melkoumian
24 oktober 2022

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
23 oktober 2022

Lekker snel bezorgd en wat was mn burger en shake karamel/zeezout weer lekker .. zoals altijd trouwens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharida
19 oktober 2022

Snelle bezorging! En uiteraard weer mogen genieten van een heerlijke burger!

Sara
16 oktober 2022

Weer heerlijk genoten bedankt!

QC
7 oktober 2022
Wendy
4 oktober 2022

Ruim 20 minuten te laat en eten was lauw. Gelukkig was de bestelling zelf wel goed gegaan deze keer.

Nartin
26 september 2022

Lekkere hamburgers,ruime porties patat.

Kewan
21 september 2022
Andi
19 september 2022

Bestelling goed op tijd ontvangen. Lekker gegeten.

Rachid
18 september 2022

Ziet er super verzorgd uit en het proeft heerlijk. Bezorgd is zoals het hoort. Al met al, uitstekend!

Frank
18 september 2022

Een aanrader Heerlijk

K.S.
17 september 2022

Snelle levering, binnen een kwartier! Smaakte heerlijk en alles was ook lekker warm

Sarah
2 september 2022
Firoz
30 augustus 2022

Lekker!!

Andi
25 augustus 2022

Bestelling op afgesproken tijd ontvangen.👍 Lekker gegeten en gedronken. Vlees van de hamburger mag volgende keer wat langer op de grill, was net iets meer dan de helft rood. Helaas heb ik meer dan de helft van de burger moeten weggooien... De rest was goed. Tevreden met de bezorging.👍 Dank je.🙏

Eric de Hont
24 augustus 2022

Gewoon alles zoals het hoort, perfect!