Beoordelingen van Burger 'n Shake Almere

Recente recensies

4.0
Jas
10 juni 2024
Lisanne
9 juni 2024

Uur te laat. Harde friet, wat bijna niet te eten was. Weinig friet. 1 burger en 1 friet voor 17 euro. Ik bestel hier nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 mei 2024
Naim
19 mei 2024
Mr. Boombastic
15 mei 2024

So delicious...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shenelda Elshot
13 mei 2024

Het eten is super heerlijke hotdogs en fries. Helaas was de bezorging bijna een uur later, dit zal mij niet weerhouden een volgende bestelling te plaatsen.

Hannie
11 mei 2024
Max B.
5 mei 2024

I went double beef and double cheese OMG i was amazed #BESTBURGERINTOWN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
5 mei 2024

Burgers waren nagenoeg koud, de papat was niet doorgebakken - dat kwam als 1 grote kluit uit de verpakking.... Helaas...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max BIAGGI
5 mei 2024

Very tasty my brothers

Marianne Kraaijestein
3 mei 2024

De kwaliteit van de burger is zoals we gewend zijn helemaal top. Beste burgers ever. Het bezorgen duurt echter veel te lang, dit keer werd er 1, 5 uur na de afgesproken tijd bezorgd !!!! Dit kan echt niet, ik heb er begrip voor dat het druk kan zijn maar als je om 1800 uur besteld voor bezorging om 1915 en het eten wordt dan om 2040 bezorgd ben je dus echt niet blij en maakt ook een gratis drankje dit niet goed.

Naim
3 mei 2024

Slecht. Jullie lieten mij 2 uur wachten op een onvolledige bestelling. Dit heet diefstal.

Malika
22 april 2024

Bezorging duurde best lang .. En miste bij de beide kindermenus de caprisone .. Burgers waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mes
20 april 2024

Duurde beetje lang maar medewerkers hebben t goed opgelost!

Salsashaker
20 april 2024

Delicious

Burger lover
13 april 2024

Hoog niveau G.

Mike
3 april 2024
Kenny
1 april 2024
Frédéric Zbinden
1 april 2024

Hamburgers waren goed zoals altijd, snelle bezorging maar ondanks de afstand toch de milkshakes om laten donderen. Één daarvan was zonvies, alsof het van rotte banaan was gemaakt en maar de WC in gespoeld.

Esther
29 maart 2024

Bezorging duurde ruim anderhalf uur en patat was ontzettend slap, burger was ook minder door verlepte sla van de condens. Normaal betere ervaringen, deze keer was een tegenvallertje.

Diksha
27 maart 2024
Mohammed
27 maart 2024

Eten was heerlijk personeel is onvriendelijk

Mysteryshopper
23 maart 2024

Ongekend, duur maar elke cent waard... supersnel bezorgd. Burgers zo sappig veruit de beste uit Almere van allemaal!

Sufiya
23 maart 2024

De bezorging stond gepland voor 19:50, maar kwam om 20:20. Het had fijn geweest als dit gemeld zou worden. Voor de rest weer genoten van het eten 10/10.

Albayati
20 maart 2024

De burgers waren verrukkelijk Alleen de frietjes waren een beetje door gebakken de bezorger was mooi op tijd en vriendelijk

Anoniem
19 maart 2024

Top! zoals ik gewend ben!

Tamar
18 maart 2024

Goedendag, wij hadden gevraagd om de bestelling om 19:00 te laten bezorgen. Dit kwam helaas pas om 19:30 aan. Jammer maar we hadden er ergens wel begrip voor omdat het zondag is. Het eten was jammer genoeg teleurstellend, jullie hebben de broodjes vervangen voor zachte zoete puntjes. Echt niet lekker. De friet was twee of drie keer gefrituurd of het frituurvet waar ze in gefrituurd waren was oud. Ook echt niet lekker. Daarnaast viel ze milkshake ook tegen, zat geen banaan smaak aan en was niet dik genoeg (zoals ik hem in het verleden bij jullie heb gehad) . Ik snap dat sommige punten met smaak te maken hebben maar ik heb in het verleden graag bij jullie besteld omdat het altijd goed was. Naar mijn mening bezuinigen jullie op de verkeerde dingen. De prijs en kwaliteit verhouding klopt niet en ben erg teleurgesteld na gisteren . Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Burger 'n Shake

Beste Tamar, Wat vervelend dat uw bestelling niet voldeed aan uw verwachtingen. Er is niets veranderd mbt de ingrediënten. Daarom willen graag achterhalen waarom uw bestelling niet heeft kunnen voldoen aan de eisen. Kunt u contact opnemen met ons om een goede oplossing te vinden.?(Almerestad@burgernshake.nl) Groetjes Team Burger ‘n Shake Almere

S***
16 maart 2024

Excellent taste, yummilicious every time

Kenny
11 maart 2024

Telaat geleverd waardoor kwaliteit niet hetzelfde is als gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
10 maart 2024

De burgers en patat waren weer fantastisch, absoluut favoriet! Wel miste de Halloumi die ik bestelde bij m’n Veggie’Brooklyn. Hopelijk kan dat verrekend worden op men account voor een volgende bestelling! Bezorging was verder ook tiptop in orde.

Max
3 maart 2024
Kenny
24 februari 2024

1 uur telaat bezorgd, burgers koud wat de kwaliteit niet ten goede kwam.

Lieke
18 februari 2024

2 uur gewacht op een bestelling, 17.00 uur besteld, 19.00 uur bezorgd. Ik had gebeld naar de status, kreeg keurig excuses want het was druk en als troost een milkshake (heel lief). Maar ook dat zat er niet bij. Jammer want de burgers zijn wel lekker Dit was al de 2e keer dat ze zo laat waren. Wij gaan hier niet meer bestellen, maar alleen nog daar ter plekke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stobbe
16 februari 2024

Heerlijk en snel en goed bezorgd 👍

RB
3 februari 2024

Burgers waren lekker maar helaas koud aangekomen, patat hebben we helaas weg gegooid. Slap en koud. We hebben 2 uur gewacht tot dat de bestelling bezorgd werd. Jammer maar de burgers blijven lekker!!

Max
28 januari 2024
Max
27 januari 2024
Anton Doorman
22 januari 2024

Was k4urig op de vermelde tijd, zelf iets eerder. Eten was heerlijk

Eric de Hont
15 januari 2024

Zoals altijd snel geleverd en prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max Biaggi
8 januari 2024

Was weer top! Goed verzorgd!!! Opmerkingen worden altijd goed nageleefd, ook via thuisbezorgd.nl... Kudos, ga zo door!

Anoniem
8 januari 2024

Alles was erg lekker warm! Ook gelet op de opmerkingen die ik heb geplaatst bij de bestelling. Nu al meerdere keren besteld. Altijd tevreden geweest. Ook de bezorging was erg snel! Lekkerste plek voor burgers en loaded fries.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
7 januari 2024

Ik ben al heel lang trouwe klant en dat verandert ook niet hoor, maar toch een aandachtspunt: Er zat, met name aan de milkshake, een sterke parfumgeur, wat niet prettig is. Dus als u daar een beetje op wilt letten is verder alles perfect! Groeten, Eric

Anoniem
4 januari 2024

Ik heb heel vaak bij jullie besteld en het was altijd top! Alleen dit keer was ik niet zo heel tevreden. De smaak van de burger was zoals altijd wel heel lekker. Alleen leek het alsof alles erop gekwakt was. De helft lag er naast en normaal gesproken zijn de frites warm en crunchy en nu waren ze koud en droog helaas. Voor een bestelling van €83 was het dit keer helaas wel een teleurstelling.

Sanne
3 januari 2024
Max Biaggi
23 december 2023

Heerlijk gegeten

Noel
30 november 2023

1st keer een bestelling bij Burger 'n Shake gedaan, en helaas een niet een al te beste beoordeeling. Bestelling kwam 50 minuten te laat. Hierdoor was de burger lauw (nog wel te eten), maar de frietjes erg slap geworden, en niet meer te eten. De shake was lekker, en heeft van een 1 ster beoordeling een 2 ster beoordeling gemaakt. ~Noel PS. Ik had nog gebeld waar mijn bestelling bleef, maar kreeg te horen dat het erg druk was..... If you can't stand the heat get out of the kitchen!

Tuvana
20 november 2023

Altijd tevreden ook snel bezorgd. Mijn eten wordt ook altijd warm bezorgd. Dank jullie wel!!

Ingrid Muller
20 november 2023

Mooi op tijd de bestelling afgeleverd. Jammer dat een medium friet ontbrak én het eten lauw was.

Cailynn
3 november 2023
Esther
27 oktober 2023

De burger was niet super warm meer maar nogsteeds prima, de parmesan fries zijn echt nieuwe favoriet!!

Anoniem
26 oktober 2023

De bestelling was lauw en het was weinig voor de prijs die je betaald. Het was wel lekker.

A
22 oktober 2023
Rachid
14 oktober 2023

Altijd lekker! Toch lijkt het alsof het steeds lekkerder wordt! Uitstekend kwaliteit! Klasse!

JaiVie
4 oktober 2023

Helaas voor de 2de keer dat onze bestelling niet in orde was. De bacon was vergeten, op beide burgers geen ui terwijl dit voor 1 burger moest zijn en een medium friet ipv een grote. Ik begrijp dat het druk kan zijn maar dit is een teleurstelling. De kwaliteit was zoals super goed !!!

Rachid
30 september 2023

Erg goed verzorgd en erg lekker! Mijn complimenten. Top!

Groenewout
30 september 2023

Na mijn 1ste bestelling dat door omstandigheden niet helemaal soepel verliep, heb ik bij mijn 2de bestelling een fantastische service gehad. Chapeau!

KRS
21 september 2023

Door te veel saus gaat de burger schuiven en wordt het een burger met extra saus overal....de burger zelf is wel erg lekker.

Marin
9 september 2023
Kenny
6 september 2023

20 min te laat

Iraida
4 september 2023

We kregen onze bestelling erg laat, was daardoor koud en kregen niet wat we hadden besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenny
1 september 2023
Neve
22 augustus 2023
Jeff
11 augustus 2023
Patricia
11 augustus 2023

Heerlijke burger zoals altijd met als toetje een karamel/zeezout shake ... za-lig!

Max Biaggi
5 augustus 2023
Youssef
1 augustus 2023

Eten kwam optijd, eten blijft heerlijk zoals altijd. echt een aanrader!

Max Biaggi
1 augustus 2023

Nog steeds de lekkerste en beste burgers van Almere in mijn optiek!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivonne
30 juli 2023

Helaas 35 minuten te laat bezorgt en lauwe friet en hamburger... Heel erg jammer en zonde van mijn geld

Anissa Hoorn
29 juli 2023

Super lekkere burgers

Ronald Middelkamp
23 juli 2023

Zou beter zijn geweest als de bestelling compleet was bezorgd. Direct gebeld, een uur later nog steeds het restant niet ontvangen. Geld wordt teruggestort, ben benieuwd of ze daarmee net zo vergeetachtig zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bestelling64546KZE
17 juni 2023

Burgers waren zoals altijd op en top van smaak. De aardbeien shake is ook heerlijk! We bestellen hier vaker want het eten is top, bezorging is top, niks op aan te merken en heerlijk genoten van de burgers en shake!

Mariam
27 mei 2023

Consistent in smaak en bezorgd altijd binnen een half uur. Tevreden klant.

Dro
27 mei 2023
Mohammed
19 mei 2023
Mohammed
18 mei 2023

Zoals altijd top!

Jolan
3 mei 2023
Vanessa
27 april 2023
Lili
23 april 2023

Werd pas na twee uur bezorgd. Al meer dan drie keer gebeurd dat ik word gebeld door de bezorger dat ze het niet kunnen vinden. Het adres klopt gewoon. Een keer heeft een bezorger zelfs gevraagd aan mij of ik een auto had en het even bij hem kon ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed ahdaoui
19 april 2023

Ik heb 8:20 besteld en kwam om 22:00 Aan Keuze was zsm bestellen en heb bij opmerkingen graag zsm ivm ramadan en kinderen die naar school gaan Bijna 2 moeten wachten

Sharida
14 april 2023

Toen burger&shake er net was , waren jullie echt top!!!! Maar dit is nu de tweede keer op rij dat ik echt denk ...bah! Prijs kwaliteit verhouding gaat ook nergens meer over , ik begrijp dat alles duur geworden is maar het gebrek aan liefde in deze bestelling maakt dat ik hier voorlopig niet meer zal bestellen ...dit verwacht ik bij een snackbar, waar je €3 betaalt voor je burger En in het begin was die chimichuri saus echt lekker , nu eet je ondank ik zonder jalapenos had, gewoon alleen peper ....niet te doen bah bah

Assia
11 april 2023
Theresa
9 april 2023

Burger were good (onions and sauce half outside of the burger), but we waited 1.5- 2 hours. We had to call the store to get more information on our order. (+The phone line was first not working. We even called another store to figure out what happened with our order) Would have been nice to be contacted directly

Wendy
6 april 2023

Ruim een half uur te laat, slappe vette lauwe patat.

anton Vinck
3 april 2023

Ik was niet tevreden over de bestelling die ik had gedaan, er zat geen mayonaise bij en ook de extra aanvraag was niet naar gekeken. De friet was koud en de burger lauw....... ik ben dat niet gewend van jullie.... jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed
29 maart 2023

Lekker warm, vriendelijke bezorger!

A
19 maart 2023
Lucia
5 maart 2023

Had bij opmerkingen gezet geen ketchup ivm allergie.. alsnog ketchup op me hamburger dit merkte ik pas op toen ik een hap nam en toen was het al te laat..

Georgine
4 maart 2023

Patat was lauw.

Eric
3 maart 2023

Prima, zouden we zo weer doen!

Badr
28 februari 2023

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd.

Ap koubi
27 februari 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ritchie
3 februari 2023

2e keer besteld en weer erg lekker! Bezorging ook weer heel vlot (en dat op een vrijdag). Alleen snap ik niet waarom ze op de burger verpakking niet schrijven welke burger erin zit (lijken soms op elkaar). Verder top!

Marianne
30 januari 2023

Zoals gewoonlijk weer top, de beste burger ever!!!! Wel jammer dat het minimum bestel bedrag 25,-- euro is in mijn optiek zou 20,-- euro beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
25 januari 2023

Stelt nooit teleur

Ben
24 januari 2023

Geen

Stobbe
22 januari 2023

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc
14 januari 2023

Netjes wordt k gebeld dat mijn bestelling later zou aankomen ivm drukte. Niks aan te doen kan gebeuren. Ik bestelde een burger zonder augurk, zonder tomaat en zonder ketchup.. wat kreeg ik op mijn burger? Augutk tomaat en ketchup terwijl ik voor tomaat een allergie heb..

Kenny
12 januari 2023
Alvares
12 januari 2023

Tja wat kan ik zeggen behalve dat jullie kwaliteit echt top is. Alles vers altijd, altijd zelfde goede kwaliteit. Enige zou zijn dat er misschien een iets groter assortiment qua burgers zou mogen zijn. Maar snap dat dat niet 123 geregeld is met een franchiseconcept. Voor de rest, vooral zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anissa
6 januari 2023

Erg lekkere burgers